Inzichtin - Inzichtin

Inzichtin

Doelgericht en effectief

Wij geloven dat met de juiste hulpmiddelen iedereen de gewenste veranderingen kan maken. Met effectieve methodes uit onder andere hypnotherapie en NLP, gecombineerd met een solide dosis ervaring, kunnen wij uw werknemers de juiste begeleiding bieden.

Verwacht van ons geen lange gesprekken; wij geven de voorkeur aan een doelgerichte aanpak. Dit doen wij door het overdragen van kennis en inzicht, aangevuld met hulpmiddelen op maat van de deelnemer. Met onze aanpak leren uw werknemers om zélf het verschil te maken.

Achtergrond

Door de jaren heen hebben wij diverse doelgroepen geholpen; bedrijven, patiëntenverenigingen, coaches en therapeuten, en particulieren. Wij ontdekten dat stress een gemeenschappelijke deler was bij al deze doelgroepen, zo is er bijvoorbeeld een wisselwerking tussen de beleving van pijn en stress. Daarnaast hebben wij zelf ook jarenlange ervaring met de effecten van stress op de werkvloer. Hierdoor hebben wij besloten onze focus geheel op de preventie en behandeling van stress te leggen.